PRODUKSJON

Norgesmester i logistikk

NM i logistikk gikk av stabelen for fjerde gang. Det arrangeres hvert år av bransjeorganisasjonen NIMA, konsulentselskapet Xecute og ERP-leverandøren Intentia. Icopal var best på tre av fire hovedoppgaver i finalen som bestod av både teoretiske spørsmål og praktiske øvelser.

– Å være dyktig på logistikk gir betydelige konkurransefortrinn. Derfor er det ekstra hyggelig å vite at vi har den kompetansen som skal til for å lykkes i dette arbeidet, sier Gaute Hørlyk, logistikkansvarlig hos Icopal, i en pressemelding.

– Jeg vil gratulere Icopal med seieren. De har satset på logistikk i lang tid og har opparbeidet seg høy kompetanse på området. Derfor er det ikke overraskende at det var nettopp de som vant, sier administrerende direktør Einar Broch i Intentia Norge.

Studierektor Eirill Bø fra Handelshøyskolen BI var konkurranseleder og hoveddommer i mesterskapet. Hun er imponert over kunnskapsnivået i konkurransen, og mener generelt at Norge har kommet langt innen logistikk.

– Det som kjennetegner de beste, er at de er flinkere til å holde logistikkostnadene nede, samtidig som de yter bedre service enn konkurrentene. For å nå dit, krever det at bedriften har høy kompetanse om logistikk og samtidig er flinke til å bruke funksjonaliteten i sine IT-systemer som styringsverktøy, sier Bø.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.