PRODUKSJON

Norgesmester i DAK

- Tokerud løste oppgaven helt etter læreboka, sa juryformann Hans Olav Michelsen, Autodesk Norge, da resultatet var klart etter en meget spennende finale.

I alt åtte deltakere stilte opp til konkurransen hos Techdata i Oslo etter flere innledende runder med stigende vanskelighetsgrad. Deltakerne skulle modellere en maskindel ut fra en utlevert tegning i 2D. Riktig modell var første kriterium for å vinne, deretter tid. Tokerud hadde ikke best tid, men det var litt diskusjon om løsningen var helt feilfri.

På andreplass kom Herman Larsen, som brukte 36 minutter på løsningen, to minutter mer enn vinneren. Tredjeplassen gikk til Arnulf By med dagens beste tid på 29 minutter, men noen småfeil trakk resultatet ned på en tredjeplass.

Vinneren fikk et reisegavekort på 10.000 kroner. - Det var en skikkelig vrien oppgave i forhold til oppgaven vi hadde i semifinalen, sier Tokerud. Før han leverte fra seg oppgaven, foretok han en sluttsjekk og fikk justert på noen detaljer. Det reddet nok førsteplassen.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.