Nordic Concrete Group og NorBetong etablerer seg med nytt selskap i Trøndelag

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.
11. juli 2018 - 11:21

Det nye selskapet skal hete Betong Øst Trøndelag, meldes det i en pressemelding onsdag.

NCG og NB vil eie 50% hver og det nye selskapet overtar alle betongfabrikker som eies av NorBetong i dag. Herunder Fagervika og Heimdal i Trondheim, Orkanger, Stjørdal og Hemne. I tillegg tar selskapet over prosjektavtalene som er inngått i Trøndelag hvor det er to mobile betongverk. Alle ansatte tilbys jobb i det nye selskapet. Overdragelsen effektueres fra og med 1.september, og daglig leder vil være Øystein Bækkelien. 

Styreleder i NCG, Erik Veiby er godt fornøyd med det nye selskapet.

– Nordic Concrete Group AS har sett på Trøndelag som et viktig område for selskapets vekststrategi. Vi har som mål å være en attraktiv partner til de store samferdselsprosjektene som kommer i denne regionen de neste årene.
Vi er derfor veldig fornøyd med å komme til enighet med NorBetong AS om å gjøre aktivitetene i Trøndelag sammen gjennom det nystiftede selskapet Betong Øst Trøndelag AS sier han i pressemeldingen.

Otto Poulsen, Direktør i NorBetong er godt fornøyd med det nye selskapet.

– Det nye selskapet sikrer at vi får en fortsatt god utvikling i regionen, og at vi får oppfylt våre ambisjoner i området. Vi har i flere år hatt et godt samarbeid med NCG og når muligheten nå var tilstede for å forsterke oss i regionen, så var dette et naturlig valg for oss.

LES OGSÅ: Lars Norekvål overtar lederstillingen i Ølen Betong

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.