BYGG

Norconsult kjøper på Vestlandet

KJØPER I VEST: John Nyheim fortsetter å ekspandere, nå sist på nord-vestlandet.
KJØPER I VEST: John Nyheim fortsetter å ekspandere, nå sist på nord-vestlandet. Bilde: Norconsult
Joachim Seehusen
15. feb. 2010 - 12:22

De tre kontorene fortsetter virksomheten, men skifter navn til Norconsult fra 1. mars. Alle ansatte fortsetter i sine stillinger etter overtakelsen.

22 ansatte

Techno Consult Møre har spesialisert seg innen VVS-, energi- og klimateknikk. Selskapet har 22 ansatte og er det største rådgivende ingeniørfirma innen sine områder mellom Bergen og Trondheim.

De to selskapene har hatt et nært samarbeid i mange år.

– Både forretningsmessig og kulturelt passer firmaene veldig bra sammen. Kjøpet vil styrke kompetansen i regionen, og vil øke verdiskapingen som lokalt forankrete rådgiverfirmaer representerer. Norconsults offensive satsing inspirerer våre ansatte og vi kan betjene nye og tidligere kunder på en enda bedre måte, sier daglig leder i Techno Consult Møre AS, Einar Meisfjord.

Utvidet tjenestespekter

– Med kjøpet av Techno Consult Møre forsterker vi vårt markedsinngrep og tverrfaglighet betydelig i regionen ved at vi får tilgang til et meget kompetent og anerkjent fagmiljø innenfor VVS- og elektroteknikk. Vi ser store muligheter for markedsmessige og faglige synergier gjennom denne sammenslåingen og ser frem til å kunne tilby et ytterligere utvidet tjenestespekter langs de verdikjedene vi betjener i dag, sier administrerende direktør i Norconsult, John Nyheim.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.