IT

Nokias to nye musikkmobiler

FARGERIK: Slik er Nokia 5220 XpressMusic. Utseendemessig er det lite som skiller denne fra storebroren Nokia 5320 XpressMusic.
FARGERIK: Slik er Nokia 5220 XpressMusic. Utseendemessig er det lite som skiller denne fra storebroren Nokia 5320 XpressMusic. Bilde: Nokia
Trond Heggelund
22. apr. 2008 - 10:01

Nokia har for lengst skjønt at de må få ned musikkmobilene sine i pris dersom de helt store kundegruppene skal løpe til butikken.

Derfor kommer 5220- og 5320-modellene til en pris på henholdsvis 1271 og 1748 kroner, før skatter og subsidier fra mobiloperatøren.

Med tanke på operatørsubsidiering, så ville det forundre oss mye dersom ikke disse telefonene raskt vil kunne bli solgt fra 1 til kanskje 500 kroner i kampanjeperioder.

Har 3,5 G

Nokia 5320 XpressMusic har 3G-underholdningsegenskaper, samt tilgjengelighet til musikk og web 2.0-opplevelser.

Mobilen har egne musikktaster, 3,5mm jack, opp til 24 timers spilletid, en lydchip for hi-fi lydkvalitet, utvidbart minne opp til 8GB, HS-USB for rask musikkoverføring og HSDPA for rask tilgang til data.

Også spillofon

Nettleseren har tilgang til Ovi-tjenesten og Nokia Search 4.1.

I tillegg gir egne N-Gage spilltaster og landskapsvisning en ekte N-Gage spillopplevelse. HSDPA gir rask tilgang til N-Gage-spill, som vil være tilgjengelig for nedlasting.

Heng med i stroppen

Nokia 5220 XpressMusic har en innebygd stropp som skal gjøre mobilen enkel å bære med seg.

Mobilen har opp til 24 timers spilletid, egne XpressMusic-taster og 3,5mm jack.

Nokia gjør et poeng av at mobiltelefonene er kompatible med Nokia Music Store og gir enkel mulighet for ”side-loading” av musikk.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.