MOBIL

Nokia Purity HD blir trådløse

Nokia Purity HD Pro har NFC, Bluetooth og støyfjerning.

Marius ValleMarius ValleJournalist
3. sep. 2012 - 09:21

Da vi testet hodesettet Nokia Purity HD i mars var vi fra oss av begeistring. Dette bød nemlig på god lyd, sprek design, og det eneste vi ikke likte var at det for undertegnedes del var ubehagelig å ha på over lengre perioder.

Nå aner vi ikke om det har blitt mykere mot øret, men det har i alle fall blitt lansert en ny, trådløs utgave. Denne kommer i fargene sort, rød, gul og hvit, som vi tipper blir de nye fargene på Nokias kommende Lumia-modeller.

NFC-tilkobling og støyfjerning

De nye Purity HD Pro-hodesettene har støtte for NFC, slik at du bare trenger å berøre telefonen din mot dem for å koble til.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om NFC

Tilkoblingen skjer via Bluetooth. Det er også kommet på plass støyfjerning, som vil si at en mikrofon på utsiden fanger opp lyd fra omgivelsene dine og sender den invertert inn i hodesettet for å "nulle ut" lydene.

Det er også mulig å koble settet til mobilen din med en vanlig lydkabel.

Siden dette hodesettet går på batteri må det lades etter inntil 24 timers bruk. Du trenger ikke å huske på å skru det av, da det automatisk skrur seg av når du brettet det sammen.

Nokia BH-940 Purity Pro er som forgjengeren laget av Monster. Det har ikke blitt noe billigere. Snarere tvert i mot. Når det kommer i salg i fjerde kvartal skal det koste omtrent 2200 kroner.

Kilde: Conversations.Nokia.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.