MOBIL

Nokia oppdaterer Lumia 800

Ny programvare skal gi telefonen lengre batteritid og bedre lyd. Men fortsatt ikke noe hotspot-funksjonalitet.

Marius ValleMarius ValleJournalist
29. mars 2012 - 09:14

Nokia har sluppet en ny programvareoppdatering til Lumia 800. Denne gangen er det batteri, lyd og andre ting som flikkes på.

Ifølge Nokia skal denne tredje oppdateringen gi deg en betydelig bedre batteriytelse. Batteritiden skal være bedre på alle områder, som taletid, surfing over Wi-fi, musikkavspilling og annet.

I tillegg har Nokia gjort endringer i musikkavspilling, slik at du får mer bass. 

Fortsatt ikke hotspot

Men Wi-fi hotspot-funksjonalitet mangler fortsatt. Denne funksjonen har telefonen manglet, og mens den billigste - Lumia 610 - får denne funksjonen ut av esken, må vi foreløpig se langt etter dette på den foreløpig dyreste Windows-mobilen du får kjøpt fra Nokia.

Wi-fi hotspot er funksjonalitet som gjør telefonen om til et trådløst tilgangspunkt, slik at du kan koble PC, nettbrett og annet til mobilen for å koble dem til internett. Når denne funksjonen kommer er enda ikke kjent.

LES OGSÅ: Slik deler du mobilt bredbånd

Den sorte først

Nokia begynte å rulle ut oppdateringen i går. I første omgang er det den svarte utgaven av Lumia 800 som får ny programvare. Versjonene i turkis og magenta får oppdateringen 4. april.

Oppdateringen laster du ned ved å koble mobilen til PC-en og starte Zune. Eller eventuelt ved å koble den til Mac-en og starte Windows Phone Connector.

Kilde: Nokia

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.