MOBIL

Nokia N9 på vei til butikk

Ventetiden er straks over.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. sep. 2011 - 16:06

I forrige uke ble det mulig å forhåndsbestille Nokia N9. Samtidig ble det klart at telefonen var ventet inn på lager 30. september, altså førstkommende fredag.

Nå har Nokia i en pressemelding bekreftet at telefonen er på vei ut til butikkene. Foreløpig får du kun kjøpt telefonen via Telenors salgskanaler, da de har sikret seg eksklusive rettigheter til å selge N9 i Norge ut året.

Kun hos Telenor

Det betyr imidlertid ikke at du er nødt til å bli Telenor-kunde. N9 med 16 GB minne skal selges for 4800 kroner uten abonnement, mens varianten med 64 GB minne vil koste 5300 kroner. Sistnevnte vil imidlertid ikke bli tilgjengelig før i fjerde kvartal, altså en gang før jul.

Kjøper du 16 GB-versjonen med abonnementet Komplett XL får du den for 1 krone, med totalprisen 9591 kroner. Laveste totalpris med abonnement får du dersom du kjøper den med Prat. Da koster telefonen 2399 kroner, mens totalprisen over ett år blir 4787 kroner.

Oversikten over prisene med abonnement finner du hos Telenor.

Første Meego-telefon

Nokia N9 er verdens første telefon med operativsystemet Meego. Den har en 3,9 tommers AMOLED-skjerm, prosessor på 1 GHz, og ikke minst et helt nytt menysystem. Telefonen er fri for fysiske taster, og styres i stor grad ved å sveipe en finger over skjermen.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om Nokia N9

Kameraet er også et høydepunkt. På papiret skal dette nemlig ha god forutsetning for å produsere gode bilder. Det har blant annet god lysfølsomhet, en vidvinkel på 26 mm og kontinuerlig autofokus både under fotografering og videoopptak. Oppløsningen er åtte megapiksler.

LES OGSÅ: Disse bildene er tatt med Nokia N9

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.