MOBIL

Nokia N9 i september

Fredag 23. desember slutter klokken å telle ned hos Nokia.

Marius ValleMarius ValleJournalist
5. aug. 2011 - 11:21

Nokia har lansert et svensk nettsted som handler om Nokia N9. Her finner vi en nedtelling som i skrivende stund viser 48 dager og 23 timer, noe som bør bety formiddagen den 23. september.

Dette er ikke noen hemmelig dato, da operatøren 3 allerede i juni meldte at telefonen skulle komme i salg denne dagen.

Nettstedet inneholder imidlertid en rekke videoer og bilder av telefonen, og svenskene har mulighet til å forhåndsbestille telefonen gjennom nettstedet.

Til Norge neste måned

Det er allerede kjent at Nokia N9 kommer til Norge i september, og med tanke på at det ligger en nettside som ikke er konfigurert på swipe.nokia.no tipper vi det kommer en tilsvarende nettside som swipe.nokia.se her.

Telefonen er foreløpig ikke lagerført i norske nettbutikker, men det er ventet at telefonen vil koste rundt 4500 kroner for versjonen med 64 GB minne.

Telenor har skaffet seg eksklusive rettigheter til N9 i Norge, så det vil bare være mulig å kjøpe telefonen gjennom dem i begynnelsen. Hvor lenge eksklusivitetsperioden varer er ikke kjent.

LES MER OM NOKIA N9:
Alt du trenger å vite om Nokia N9
Se video tatt opp med Nokia N9 

Disse bildene er tatt med Nokia N9
Slik er menyene i Nokia N9

Kilder: IDG.no, swipe.nokia.se

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.