MOBIL

Nokia med DLNA og ny musikk-app

Nokia Music 2.0 er ute, og du kan laste ned en ny DLNA-app fra Nokia.

Marius ValleMarius ValleJournalist
23. mars 2012 - 08:36

Nokia har sluppet versjon 2 av sin musikk-app Nokia Music (også kalt Nokia Musikk) til Windows Phone. Den nye versjonen har fått endringer i utseende, men gjør stort sett det samme som tidligere.

Det skal være enklere å kjøpe album, og spillelister skal lastes fortere. Den nye appen finner du ved å gå inn i Marketplace og se etter Nokia Music under oppdateringer.

LES OGSÅ:

Test av Nokia Lumia 800

Test av Nokia Lumia 710 

DLNA

Gjennom Nokia Beta Labs har Nokia også lansert appen Play To (eller "Overfør til" på norsk) som lar deg spille medieinnhold fra mobilen din via trådløst nettverk. Appen baserer seg på DLNA-standarden, og vil dermed fungere med alle apparater som har støtte for dette.

Dette er typisk TV-en din eller andre dingser du har koblet til TV-en og hjemmenettverket. Du kan for eksempel bruke PlayStation 3 som DLNA-mottaker. Eller utstyr som HTC Media Link.

Play To

Nokias nye app lar deg lett som en plett vise bilder og video fra telefonen din via DLNA. Appen er i beta-utgave, noe som vil si at den ikke er helt ferdigutviklet. Dermed kan du oppleve enkelte bugs.

Den gode nyheten er selvsagt at den er gratis. Den dårlige er at det bare fungerer på Lumia-telefoner fra Nokia.

Om du har savnet DLNA-funksjonalitet på din Windows-Nokia er det bare å laste ned og teste ut. Mer info finner du på Nokia Beta Labs.

Kilder: All About Windows PhoneNokia Beta Labs, via Engadget

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.