MOBIL

Nokia Lumia 900 i salg denne uken

Nokias heftigste Windows-telefon kommer i salg på onsdag.

Marius ValleMarius ValleJournalist
4. juni 2012 - 10:47
Vis mer

6. juni - altså førstkommende onsdag - kommer Lumia 900 i salg. Dette melder Nokia i en pressemelding. Prisen skal ligge på rundt 4600 kroner.

Om du vurderer en Lumia 900 vet du antakelig allerede at telefonen har Windows Phone 7.5, 4,3 tommers skjerm og en design som ligner en hel del på Lumia 800.

LES OGSÅ: Test av Nokia Lumia 800

Støtter DC-HSDPA

Telefonen har i tillegg støtte for DC-HSDPA, som NetCom i disse dager bygger ut i disse dager. Det vil si at telefonen støtter nedlastingshastigheter på teoretisk 42 Mbps i mobilnettet der teknologien er tilgjengelig. Du vil altså kunne laste ned store mengder data på veldig kort tid.

Nokia har også viet frontkameraet til Lumia 900 større oppmerksomhet. Det har fått bedre optikk enn frontkameraer flest, og har vidvinkel slik at det fanger inn mer av det som skjer foran telefonen.

Batteriet har en kapasitet på 1830 mAh, noe som er en del mer enn Lumia 800 sitt 1450 mAh-batteri.

LES MER: Lyntest av Nokia Lumia 900

Fra 4200 kroner

En rask runde på prissammenligningstjenesten Prisjakt.no viser at prisene på telefonen begynner på 4200 kroner i de billigste nettbutikkene. Da er ikke frakt regnet inn i prisen.

Den vanligste prisen ser ut til å ligge på rundt 4300 kroner - altså noen hundrelapper mindre enn Nokias veiledende pris.

Aldri hatt en Windows-telefon før? Da anbefaler vi at du leser vår guide til det du trenger å vite om Windows Phone 7.

Kilder: Pressemelding, Prisjakt.no

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.