MOBIL

Nokia Lumia 610 avslørt

Sammen med Nokia 305. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. feb. 2012 - 14:54

Det ser ut til at ryktene om Nokias neste Windows-telefon Lumia 610 er tuftet på i alle fall en kjerne av sannhet. Modellnavnet har nemlig dukket opp - av alle steder - hos det indonesiske teletilsynet, Postel.

Navnet på to modeller som foreløpig ikke er lansert har nemlig dukket opp i deres lister. Det er riktignok ikke mye kjøtt på beinet, da det kun er telenettfrekvensene som er listet opp. 

Lumia 610 får GSM 900 og 1800 MHz, i tillegg til 3G-nett på 2100 MHz. Den skal også ha Bluetooth og Wi-fi. Nokia 305 følges ikke av slik informasjon, og det er lett å trekke konklusjonen at dette er en billig og enkel telefon i selskapets nye Asha-serie.

Vi har tidligere omtalt rykter om at Nokia skal lansere seks nye telefoner under Mobile World Congress, og at tre av disse skal være nye smarttelefoner. Vi antar at Lumia 610 er en billig Windows-telefon, og kanskje, bare kanskje, kjører den den kommende Windows Phone 7-utgaven, Tango som skal fungere på svakere maskinvare enn dagens Windows-telefoner kjører på.

LES OGSÅ: Slik blir Windows Phone Tango

Ryktene sier for øvrig at Nokia vil lansere to nye Windows-telefoner, og det virker sannsynlig at disse to blir Lumia 610 og en europeisk variant av Lumia 900. Den tredje smarttelefonen sies å være en Symbian-basert oppfølger til Nokia N8.

LES MER: - Nokia skal lansere seks telefoner

Det er bare halvannen uke til Nokia presenterer sine nyheter i Barcelona, og vi i Mobili er tilstede for å dekke dette.

For ordens skyld: Bildet på toppen av artikkelen viser de første konseptbildene Nokia presenterte da det ble klart at de skulle bruke Windows Phone.

Kilde: GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.