MOBIL

Nokia lover å ikke glemme N9-eiere

Er det nok til å overbevise deg om å kjøpe N9?

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. juli 2011 - 08:15

Nokias nylig lanserte N9 er den første MeeGo-telefonen fra selskapet. MeeGo er et Linux-operativsystem utviklet av Nokia og Intel, som ble presentert under Mobile World Congress i 2010. 

Planen var opprinnelig å gå over til dette operativsystemet, men etter at Nokia inngikk ekteskap med Microsoft om å levere Windows Phone-telefoner ble det klart at MeeGo hadde en usikker fremtid hos finnene. Senest for snart tre uker siden gjorde Nokia-sjef Stephen Elop det klart at MeeGo ikke har noen fremtid i Nokia, selv om Nokia N9 skulle bli en hit.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om Nokia N9

Lover støtte

Det betyr imidlertid ikke at Nokia kommer til å glemme N9 etter at den er lansert, om vi skal tro en melding på Twitter. En av toppene i selskapet, Klas Ström postet følgende melding på Twitter 5. juli:

"We will support #NokiaN9 for years AND release several SW updates... #nottoworry :)"

Med andre ord vil Nokia N9 ikke lanseres og legges død. Så er spørsmålet hvor raskt ute Nokia vil være med å lansere oppdatering og bugfikser. Realiteten er at de slipper en telefon med et operativsystem de antakeligvis ikke vil fortsette å bruke. Da bør de overbevise.

LES OGSÅ: Dette trenger du å vite om MeeGo

Kilder: Twitter, Engadget

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.