MOBIL

Nokia lanserer neste uke

Trolig nye telefoner og helt nytt brukergrensesnitt.

Lanseres endelig E6?
Lanseres endelig E6?
Marius ValleMarius ValleJournalist
6. apr. 2011 - 09:44

Nokia har annonsert at de holder en Symbian-event i London 12. april, altså kommende tirsdag. Nøyaktig hva som skjer er ikke kjent, men vi har en sterk følelse av at vi får se nye telefoner og Symbians nye ansikt.

Vi har allerede sett en rekke bilder av den kommende E72-oppfølgeren E6, som har fullt tastatur og trykkskjerm. I tillegg har det gått rykter om T7 og X7. 

Les mer om Nokia E6 »

Nytt menysystem

Det som blir mer spennende å se er om det er nå planene for den kommende oppdateringen av brukergrensesnittet i Symbian skal lanseres. Vi vet allerede at Symbian^3-telefoner får ny startskjerm og nye menyer.

Vi har også hørt at endringene er ganske radikale, og selv om vi ikke har fått prøvd det selv sier de vi har snakket med som har prøvd det nye grensesnittet at det ser veldig bra ut. 

Blant nyhetene er en ny statusbar på toppen av skjermen, fleksible widgeter på startskjermen og luftigere hovedmeny. 

Les mer om de nye menyene »

Kommer det tidlig?

Det siste vi har hørt er at disse endringene ikke skal dyttes ut til Symbian^3-brukerne før mot slutten av sommeren. Dersom Nokia allerede nå skal vise frem det nye menysystemet kan det bety at de er klare før skjema.

Det er i alle fall lov å håpe.

Nokia har allerede lovet telefoner med raskere prosessor og bedre grafikkmaskinvare. De nye telefonen fra selskapet skal ha fokus på foto og GPS-tjenester.

Les mer om hva Nokia har planlagt »

Mobili.no følger Nokias event førstkommende tirsdag.

Kilde: Engadget.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.