MOBIL

- Nokia lanserer minst en ny toppmodell

Nokia slår til med en ny toppmodell under Mobile World Congress denne måneden, ifølge Forbes.

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. feb. 2012 - 06:00

Forbes melder at Nokia kommer til å lansere minst én ny toppmodell under Mobile World Congress i Barcelona i slutten av måneden. Informasjonen skal stamme fra en ikke-navngitt kilde hos en av Nokias partnere.

Kilden skal ikke ha sagt noe om hvorvidt telefonen kjører Windows Phone 7, men at telefonen "kommer til å ha en uvanlig programvarefunksjon som vanligvis bare finnes på high-end-smarttelefoner".

Lanseringen skal finne sted på Mobile World Congress' første dag, 27. februar. Vi i Mobili skal være tilstede for å finne ut hva finnene har på menyen for året.

Symbian, Lumia 900, Windows 8?

Dersom Forbes' kilde er til å stole på er det slett ikke usannsynlig at vi får se enten en Lumia 900-variant for Europa, eller en Symbian-basert oppfølger til kameraflaggskipet Nokia N8. Enda villere rykter forteller om en Windows 8-basert tablet fra Nokia.

Vi kan selvsagt bruke resten av dagen på å spekulere, men vi merker oss at Nokia i år er tilbake på Mobile World Congress med egen stand og det hele, så vi antar at Stephen Elop skal vise fra noe med kjøtt på beina 27. februar.

Kilde: Forbes.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.