MOBIL

Nokia hinter om nytt kameraflaggskip

Nokias nye YouTube-opplasting hinter om at Nokia N8 får en oppfølger.

Mandag går Nokias pressekonferanse av stabelen under Mobile World Congress i Barcelona. Hva de skal lansere vet bare Nokia, men ryktene sier at de kommer til å vise frem to nye Windows-telefoner og en ny Symbian-telefon.

Det virker sannsynlig at de kommer til å vise frem en billig Windows-telefon kalt Lumia 610 og en europeisk variant av Lumia 900. Videre sier ryktene at det kommer en oppfølger til kameraflaggskipet Nokia N8, og at denne vil kjøre Symbian.

Pure

En ny video fra Nokia hinter om at de i alle fall kommer til å lansere en telefon med tungt fokus på kameraet mandag 27. februar. Videoen spiller på ordet "Pure", og oppfordrer til å "Get ready to capture a pure view". Den viser bilder fra et vinterlandskap. Pure er for øvrig et ord Nokia liker å bruke for tiden, da de også bruker dette om sin nye bokstavtype som brukes på alle telefonene som ikke har Windows Phone.

Mer vet vi ikke, men det er i alle fall sikkert at det er Nokia som har laget videoen. Vi kan selvsagt bare spekulere i hva de har planlagt å lansere, men vi kjenner på gikta at det er oppfølgeren til Nokia N8 som er på vei. Og vi tipper bildene i videoen er tatt med denne oppfølgeren.

Hva tror du?

Kilde: Nokia på YouTube 

Les mer om: