MOBIL

Nokia har sluppet Symbian Belle

Gode nyheter til deg som har Nokia N8, C7, E7 og andre Nokia-telefoner med Symbian.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. feb. 2012 - 08:09

Nokia fortsetter å dytte ut nye versjoner av sitt operativsystem Symbian til eldre telefoner. Denne gangen er det Symbian Belle, eller Nokia Belle om du vil, som skal ut til folket. Oppdateringen ble satt i gang i går, og inkluderer disse telefonene:

Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7 og Nokia Oro. Foreløpig er oppdateringen ikke tilgjengelig for Telenor-varianter av C7, E7 eller N8. 

Ikke småtteri

Den viktigste nyheten med Belle er at brukergrensesnittet på telefonen din vil oppgraderes så det synger etter. Det er nemlig ikke småtteri som er endret her. 

For det første får du en ny statuslinje på toppen av skjermen. Denne kan som på Android trekkes ned for å gi deg oversikt over siste anrop og meldinger, i tillegg til å ha snarveier til Wi-fi, Bluetooth og annet.

I hovedmenyen er alle mappene forsvunnet, og alle appene ligger tilgjengelig i en visning som minner om Android, iPhone og andre moderne smarttelefoner. Videre er ikonene forandret på, du har flere startskjermer og en hel del annet er nytt.

LES MER: Slik er Symbian Belle

Du må oppdatere via PC-en

For å oppdatere trenger du å koble mobilen til PC-en din og hente oppdateringen gjennom programvaren Nokia Suite. En beskrivelse av fremgangsmåten finner du hos Nokia.

Kilde: Nokia Conversations

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.