DATATELE

Nokia åpner døra mot internett

NYTT VAREMERKE: Til nå har Nokia bare hatt døra på gløtt når når det gjelder internett. Nå åpner de "Ovi" - eller "døra" mot internett - for full gjennomtrekk.
NYTT VAREMERKE: Til nå har Nokia bare hatt døra på gløtt når når det gjelder internett. Nå åpner de "Ovi" - eller "døra" mot internett - for full gjennomtrekk. Bilde: Nokia
Trond Heggelund
29. aug. 2007 - 13:50

Ovi gjør det mulig for forbrukerne å få tilgang til sine sosiale nettverk, sine nett-samfunn og sitt innhold på en enkel måte.

Samlingsplass

Samtidig er Ovi en samlingsplass for Nokias internett-tjenester.

Musikk, spill og kart er blant de første Ovi-tjenestene

Eksklusivt

Som en del av Ovi har Nokia lansert Nokia Music Store og N-Gage; dette er to tjenester som gjør det enkelt for brukerne å oppdage og kjøpe musikk og spill fra en lang rekke artister og spillprodusenter – også materiale som er eksklusivt for Nokia og deres kunder.

Dette stemmer med det Teknisk Ukeblad spådde i en nettartikkel tidligere i dag:

Les om Nokia som går i strupen på iTunes og Apple

Karttjeneste

Til Ovi hører også Nokia Maps, som er en navigasjonstjeneste som tilbyr kart, byguider og lignende til kompatible mobile enheter. Nokia planlegger å komme med ytterligere internettbaserte tjenester i de kommende måneder.

Se webcast fra presentasjonen av Nokias nye produkter 29. august.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.