MOBIL

Nokia 808 PureView til Norge likevel

Nokia har snudd på flisa. 41-megapikslermobilen 808 PureView kommer til Norge.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. mars 2012 - 10:38
Vis mer

Nokia overrasket alle med å lansere en Symbian-telefon med 41 megapikslers kamera under Mobile World Congress. Like etterpå skuffet de nordmenn som hadde lyst til å kjøpe den. Den skulle nemlig ikke komme til Norge

Nå har Nokia ombestemt seg. På sine nettsider skriver de at de på grunn av stor interesse og mangfoldige oppfordringer har besluttet å selge 808 PureView i Norge likevel. Noen spesifikk dato er ikke oppgitt, men de skal komme tilbake til dette.

Under lanseringen fikk vi vite at den ville komme i salg i mai og koste 450 euro før skatter og avgifter. Det betyr trolig en pris på rundt 4300 kroner om vi regner inn moms.Nokia 808 PureView kjører Symbian.

Vanvittig kamera

Vi fikk ta en titt på telefonen under Mobile World Congress. Kameraet er imponerende saker, og har mulighet for å zoome langt inn i bilder uten å tape mye kvalitet. Du kan også ta bilder i den vanvittige oppløsningen om du ønsker det. 

LES OGSÅ: Alt om kameraet og hvordan telefonen fungerer i vår lyntest

Utover dette er 808 PureView en ganske standard Symbian-telefon med Nokia Belle FP1. Den har firetommers skjerm med 640 x 360 pikslers oppløsning. Prosessoren har én kjerne og kjører på 1,3 GHz. Det innebygde minnet er på 16 GB, og kan bygges ut med MicroSD-kort.

Kilde: Nokia.no

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.