Nok en rekkverk-entreprenør inn i folden til Garda Sikring

Garda Sikring Group kjøper Veisikring AS. Dermed blir det sammenslåtte konsernet en av de ledende leverandørene av trafikksikkerhetsløsninger og særlig veirekkverk i Norge.

Garda Sikring Group har kjøpt Veisikring Holding AS, som omfatter selskapene Veisirking AS og Bærum Asfalt AS.
Garda Sikring Group har kjøpt Veisikring Holding AS, som omfatter selskapene Veisirking AS og Bærum Asfalt AS. Foto: Veisikring
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
6. des. 2023 - 11:11

Veisikring har vært en av Norges ledende selskaper innen rekkverksløsninger siden 1991, og leverer i dag rekkverk i både stål og betong. 

Et fond forvaltet av Norvestor Advisory AS har vært indirekte majoritetseier i Veisikring med cirka 80 prosent av aksjene, mens ledelse og ansatte har eid resten. Salget av Veisikring Holding AS omfatter også Bærum Asfalt AS.

Med hovedkontor i Drammen og et avdelingskontor i Froland, har selskapet rundt 70 ansatte og en årlig omsetning på omkring 300 millioner kroner.

Les også

Borten Moe vil finansiere kjernekraft i Sverige – Energidepartementet vil prioritere Norge

 Eier konkurrenten fra før

– Vi har fulgt Veisikring i mange år og er veldig glade for å ønske Veisikring og Bærum Asfalt velkommen inn i vår familie, sier Jon Ola Stokke, adm. dir. i Garda Sikring Group i en pressemelding fra selskapet.

Garda Sikring Group eier fra før Trygg Vei, en konkurrerende virksomhet innen veirekkverk, og Ola Stokke sier at de to selskapene har komplementære styrker og vil skape en sterk enhet som vil kunne gi sine kunder et enda bedre tjenestetilbud. 

Omsetter for 3,3 milliarder

Daglig leder i Trygg Vei, Truls Loe Larsen, administrerende direktør i Garda Sikring Group, Jon Ola Stokke og daglig leder i Veisikring AS, Fredrik Zachariassen.  <i>Foto:  Garda Sikring</i>
Daglig leder i Trygg Vei, Truls Loe Larsen, administrerende direktør i Garda Sikring Group, Jon Ola Stokke og daglig leder i Veisikring AS, Fredrik Zachariassen.  Foto:  Garda Sikring

Garda Sikring Group har hatt kraftig vekst de siste årene, og omsetter nå for 3,3 milliarder kroner og har 1300 ansatte. Konsernet har spesialisert seg virksomhetskritiske produkter og tjenester innen perimeter- og mekanisk sikkerhet, teknisk sikkerhet, trafikksikkerhet og industriporter. 

Garda Sikring Group eies av Longship, et norskbasert eierfond med fokus på norske små og mellomstore vekstbedrifter.

Årdal 20221111. Veien er heilt stengt ved Øygarden i Utladalen på grunn av ras. Rødt farevarsel ...
Les også

Trenger 38 mrd. til skredsikring: – Det haster

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.