FORUM

Nødropene fra blårussen

3. sep. 2007 - 15:19

ØKONOMI Etter å lest nødropene fra skribenter i Teknisk Ukeblad nr. 2207 om at den kasteløse mobben i det politiske Norge må knebles effektivt, om ikke landet skal risikere kaos de nærmeste årene, kan noen hver begynne å lure på om ikke flere enn kongehusets prinsesse bør få råd om å gå til doktor'n».

En anonym lottomillionær fra Kristiansand tas som referanse på det uhyrlige i at en intetanende Reiten nå kan bli symbolet på samfunnets forfall, om han lar seg presse av «mobben» til å si nei til åtte millioner!

For å holde seg til saklighetsnivået i dette nummer av TU, kunne det faktisk være på sin plass å foreslå at TU skifter navn til BU les: Blårussens Ukeblad.

Sånn apropos kunne det passe å sitere Aftenposten 4. august 2005, hvor de refererer den amerikanske forfatter og journalist Ambrose Bierce (1842-1914): «Et aksjeselskap er en genial oppfinnelse for å oppnå personlige fordeler uten å ha personlig ansvar».

Mange, både i Norge og andre land i vår globaliserte verden, har skjønt dette bedre enn «mobben», som altså dessuten ikke har skjønt sitt eget beste!

Arne-H. KulsrudLes mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.