NETTARKIV

NIF sier massivt nei til NITO

6. sep. 2001 - 23:48

Det som er viktig, er hva som vil gavne medlemmene. Jeg er overbevist om at alle vil vinne på at det blir dannet en stor organisasjon for teknologer i Norge. Det vil jeg være fram til noen kommer med noen overbevisende argumenter mot en slik sammenslåing. Slik jeg kjenner NIF og NITO fra mange år som AF- og NITO-tillitsvalgt, ser jeg to organisasjoner som ønsker omtrent det samme, og jeg har truffet mange “menige” medlemmer av begge organisasjoner som spør: “Hvorfor er ikke vi en organisasjon?”

IDA i Danmark er brukt som sannhetsvitne her i TU for at en samling av NIF og NITO vil bli mislykket. Jeg har besøkt IDA to ganger. En gang sammen med NIF og en gang sammen med NITO. Begge ganger sto topp tillitsvalgte i organisasjonen fram og sa: “Dette er flott!”

Jeg har full respekt for at medlemmer og tillitsvalgte i de to organisasjonene ikke ønsker sammenslåing, men jeg vil så gjerne ha noen overbevisende argumenter! Likevel vil jeg akseptere at noen sier: “Jeg er mot sammenslåing. Det er en følelsessak!”

Kai Asklund

Tidligere tillitsvalgt i AF og NITO

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.