Nicklas Fjeldstad er årets lærling

Niclas Fjeldstad fra Bergen er kåret til årets lærling.
Niclas Fjeldstad fra Bergen er kåret til årets lærling. Foto: NCC
26. nov. 2018 - 10:37

Han er lærling i NCC innen asfaltfaget, og ble kåret til årets lærling under Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg (EBA) sitt årsmøte på Hotel Norgen i Bergen nylig. 

I en pressemelding opplyser selskapet at de tidligere har hatt vinnere inne fag som betong og tømmer, men at dette er første gang en av deres lærlinger går helt til topps.

I begrunnelsen heter det blant annet at Nicklas er ambisiøs, lærevillig, og har stort ambisjonsnivå som ligger langt foran læreplanen i faget. Han er dessuten en positiv gutt som er populær ute på utleggerlagene.

– Nicklas er et stort forbilde for mange andre. Fra dag en har han vært «på» og har et stort pågangsmot. Særdeles positivt engasjement, faglig dyktighet og enorm struktur og orden på blant annet sin loggføring. Avdelingen i Indre Arna gjør en kjempegod jobb med sine lærlinger og hele NCC kan være stolte av dette, sier lærlingeansvarlig i NCC, Even Hedland i pressemeldingen. 

– Vi er meget stolte av Nicklas og oppfatter Nicklas som meget dyktig, godt likt av alle og han kunne gått opp til fagprøve i dag! Slike lærlinger vil NCC ha, fortsetter områdeleder i NCC Asfalt, Stian Lyngsgård. 

LES OGSÅ: Asfaltarbeider er årets lærling i Veidekke

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.