MOBIL

Nexus-telefon fra Sony også?

Det kan se ut til at flere produsenter skal slippe Nexus-telefoner i høst.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. okt. 2012 - 07:00

Nexus er merkenavnet Google markedsfører "egne" produkter under. Disse er ikke laget av Google selv, men på oppdrag fra mobilprodusenter. HTC laget den første Nexus-telefonen. Deretter kom Samsung inn med sin Nexus S, og senere Galaxy Nexus. Asus har laget nettbrette Nexus 7. 

I det siste har det dukket opp mye informasjon om den neste Nexus-telefonen, Nexus 4, som lages av LG. Et nettsted har allerede publisert en omfattende test av den hittil ikke lanserte telefonen. Det er ventet at denne skal presenteres sammen med neste versjon av Android, og da antakeligvis Android 4.2.

Melder Sony seg på?

Nå kan det se ut til at LG ikke blir alene. Det har nemlig dukket opp bilder av det som skal være en Nexus-telefon fra Sony, kalt Nexus X. Bilder av denne telefonen er lastet opp på bildetjenesten Picasa.

Det er selvsagt ikke godt å si noe veldig fornuftig om ektheten til bildene. Vi kan selvsagt ikke se bort i fra at de er falske.

Foreløpig har det ikke dukket opp noen informasjon om spesifikasjoner, men vi registerer at det samtidig går rykter om en telefon fra Sony som har en skjem med full HD-skjerm, altså 1920 x 1080 piksler.

Så hva betyr alt dette? Det kan tenkes at Google tar inn en hel del produsenter i Nexus-familien, og at det skal slippes en rekke forskjellige modeller ved neste Android-oppgradering. Men når dette blir vet vi ikke. Det kan også tenkes at i alle fall en Sony-Nexus bare er jug.

Via: GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.