MOBIL

Newphone reddet fra konkurs

Virksomheten selges, og kundene får samme tilbud som før.

Marius ValleMarius ValleJournalist
9. okt. 2009 - 10:26

Mobiloperatøren Newphone er sikret videre drift etter at Newphone Norge AS gikk konkurs forrige måned. Selskapets virksomhet er solgt til SJS Bedriftsbistand AS, som igjen er eid av Newphones daglige leder Steffen J. Sagafors.

Kundene følger med

Kundene skal få samme tjeneste som før, og er ifølge Newphone sikret en trygg overgang til ny kjøper.

Virksomheten vil fortsette under merkenavnet Newphone, og konseptet blir det samme som før. Selskapet har tilbudt bedrifter telefoniløsning og leie av telefoner. Kundene har mulighet til å bytte ut telefonene sine en gang i året, slik at de har vært sikret å ”alltid” ha ny telefon.

Avtaler sikrer videre drift

SJS Bedriftsbistand AS har inngått avtaler med leasingselskapet SG Finans AS om finansiering av mobiltelefoner, og med Netcom om å tilby telefonitilgang. Dette skal sikre den videre driften, skriver Newphone i pressemeldingen.

Newphone Norge AS tapte 29 millioner kroner før skatt i 2008. Ambisjonen var å doble omsetningen til 300 millioner kroner, skriver Mobilen.no.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.