NetCom setter ned prisen på 4G

NetCom setter ned prisen på mobilt bredbånd via 4G, og lanserer en rekke nye surfeabonnement.

NetCom setter ned prisen på 4G

NetCom setter prisen på surfing via LTE-basert 4G ned. Selskapets 4G-abonnementer kommer også inn under den vanlige "Mobilt Bredbånd"-porteføljen til operatøren.

Samtidig deler operatøren opp Mobilt Bredbånd-abonnementene i abonnementene Small, Medium, Large og X-Large.

Fra nå av er det Mobilt Bredbånd Large og X-Large som gjelder for deg som vil ha tilgang til LTE-nettet. Disse koster henholdsvis 399 og 499 kroner i måneden. Det er 15 GB data inkludert i Large, og 30 GB inkludert i X-Large. Ved overskridelse reduseres hastigheten til 120 kbps.

De nye prisene er hyggelige reduksjoner, da det største abonnementet før pris- og abonnementsendringen kostet 699 kroner i måneden.

Aktuelt for flere

LTE-basert mobilt bredbånd blir aktuelt for stadig flere, da NetCom i februar åpnet LTE-nett i Bergen, Trondheim, Stavanger og Sandnes. Tidligere var LTE-nettet kun tilgjengelig i Oslo.

LTE gir deg surfehastigheter på mellom 20 og 80 Mbps. Opplevd hastighet er oppgitt til 20 Mbps, men i enkelte områder kan hastigheten være høyere enn dette. Det avhenger av hvor langt du er fra basestasjonen og hvor mange som bruker nettet samtidig.

Eget utstyr

For å benytte deg av LTE trenger du eget utstyr som støtter dette. For tiden betyr dette at du må ha et LTE-USB-modem fra Samsung. Dette koster 199 kroner dersom du binder deg til Large i ett år. Med X-Large og ett års binding koster det 1 krone.

Utstyret støtter også bruke av 2G- og 3G-nett til surfing.

Det er for øvrig kampanjepris på alle Mobilt Bredbånd-abonnementene for tiden, med unntak av Small. 

Hos NetCom kan du sjekke om du har LTE-dekning. Der finner du også prisoversikten.

Kilde: Pressemelding

Les mer om: