PRODUKSJON

Nestorvyer på PA 2001

Temaet er utviklingstrekk fra moderne prosessautomatisering. Professoren er for tiden engasjert i et helautomatisert hummerklekkeri som skal startes på Tjeldbergodden.

Også professor 2 ved NTNU og daglig leder for Prediktor AS, Steinar Sælid, skal holde foredrag på åpningsdagen. Hans tema er utviklingstrekk innen industriell styring.

Hver av de tre messedagene arrangeres fagseminar med temaer innen «styring, overvåking og regulering», «kommunikasjon» og «instrumentering og måleteknikk».

PA 2001 avvikles på messesenteret Exporama ved Oslo den 6.-8. mars.

Drøyt 30 utstillere hadde meldt seg på mot slutten av januar. Det er andre gangen fagmessen, som bærer mer preg av et seminar enn en messe, blir holdt. Nytt i år er utdeling av Automatiseringsprisen 2001. Den skal gå til en person som på ett eller flere områder i betydelig grad har bidratt til å fremme en positiv utvikling innenfor automatisering i Norge.

En annen nyhet er et kompetansetorg med tidsskrifter, faglitteratur, brosjyrer, pressemeldinger og cafe. Her vil det også holdes audiovisuelle presentasjoner.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.