ARKIVNYHETER

Nessco med nye kompressorer

Anders J. Steensen
8. mars 2011 - 14:26

Med den nye serien ESM 30-132 kommer Nessco med en helt ny kompressor for dette segmentet. Serien består av i alt 10 kompressormodeller fra 30 til 132 kW som gir opptil 13 bars trykk.

Felles for de nye modellene er en ny, kompakt design. Med en størrelse på kun 3,2 m 2 krever disse kompressorene betydelig mindre plass enn sammenlignbare kompressorer. Modellene har en høyeffektiv radialkjølevifte som bruker inntil 50 % mindre energi enn en tilsvarende aksialvifte. I tillegg har den større effekt og er den mer stillegående, med et støynivå fra kun 67 dB(A).

For enkel tilgang til servicepunktene er kompressorenes sidedører hengslet og kan fjernes, og de viktigste komponentene er plassert slik at de skal være enklest mulig å nå. Færre punkter som kan gi lekkasje og større rom for kjøleluftsirkulasjon gir sikrere drift og lengre levetid.

Den flerspråklige kontrolleren er enkel å bruke, med et klart display, berøringsknapper og en rekke standardfunksjoner som totale driftstimer, informasjon om serviceintervaller og en feilloggmonitor. Kontrolleren kan også programmeres med valgfri input/output som kan brukes for å styre tilhørende utstyr som for eksempel tørkere.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.