INDUSTRI

– Nederlag for norsk miljøteknologi

Liv Signe Navarsete ble omringet av bekymrede Think-ansatte under EVS24-messen i Stavanger tidligere i år. Fra venstre konsernsjef Richard Canny, salgsdirektør Richard Waitz og designdirektør Katinka von der Lippe.
Liv Signe Navarsete ble omringet av bekymrede Think-ansatte under EVS24-messen i Stavanger tidligere i år. Fra venstre konsernsjef Richard Canny, salgsdirektør Richard Waitz og designdirektør Katinka von der Lippe. Bilde: Kjetil Malkenes Hovland
Stein Jarle Olsen
27. aug. 2009 - 08:51

I dag går Think Global AS til skifteretten for å presentere løsningen på de økonomiske problemene til selskapet.

I havn

Investorer skal ifølge VG være villige til å redde selskapet, under forutsetning av at produksjonen flyttes til Finland.

Til Dagens Næringsliv sier leder for gjeldsnemnda, advokat Jo Rodin, at gjeldsordningen er i havn.

Helst i Norge

Samferdselsminister Liv Signe Navarsete vil ikke være med på at det er nederlag for den rødgrønne regjeringen om Think flagger ut, men er likevel skuffet.

– Det er først og fremst et nederlag for miljøteknologien i Norge. Vi har vært opptatt av å sikre Think og moderne industri for framtida i Norge, men det har ikke lyktes, sier hun til Dagsavisen.

Navarsete sier også at det er viktig at kompetansen i Think opprettholdes og videreføres, men at hun gjerne skulle sett at det skjedde i Norge.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.