NEC-godkjenning for Murrelektronik MICO

Murrelektroniks MICO beskyttende moduler for UL508A kontrollkabinetter er en utprøvd løsning for intelligent kraftdistribusjon og effektiv kretsbeskyttelse.

Murrelektronik module for kontrollkabinett.
Murrelektronik module for kontrollkabinett. Bilde: Murrelektronik
20. jan. 2016 - 07:00

Klasse 2-kretser opererer med begrenset energi og en maksimalstrøm på 100 VA. I henhold til NEC og UL-definisjon begrenser klasse 2-kretser risikoen for elektriske branner og støt på grunn av deres begrensede energi. Derfor, i henhold til UL508A-standarden for kontrollkabinetter, er det ikke behov for inspeksjon av komponenter og tilkoblede enheter på en klasse 2-krets.

Sparer plass

Frem til nå ble en individuell NEC klasse 2-godkjent strømforsyning brukt for å opprette en klasse 2-krets, og denne tok opp mye plass. Denne metoden var ikke kostnadseffektiv og førte til mye kablings- og planleggingsarbeid. Med Murrelektroniks MICO NEC klasse 2-godkjente modul er det nå mulig å designe NEC klasse 2-kretsen raskere, på en mer kompakt og kostnadseffektiv måte. Det er tilstrekkelig med en standard strømforsyningsenhet som ikke nødvendigvis må være NEC klasse 2-godkjent i kombinasjon med MICO for å enkelt kunne designe to, fire eller åtte separate belastningskretser med begrenset energi.

Modulært system

Ved å koble til flere MICO-moduler med integrert brosystem, kan antallet kanaler økes til en totalstrøm på 40 A. Komponenter tilkoblet MICOs NEC klasse 2-uttaksenheter behøver ikke lenger UL-godkjenning. MICOs utprøvde funksjoner som kanalspesifikk avslåing i tilfelle overbelastning, visuell varsel, lagringsfeil og overlappende start av strømbaner tilbyr ekstrafordeler og muliggjør bruk av en mindre strømforsyning og begrenser behovet for at operatøren må gå inn i kontrollkabinettet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.