NYHETER

NCC Roads fikk Numedal og Ringerike

NCC Roads fikk drift- og vedlikeholdet for Statens vegvesen i Numedal og Ringerike. Kontraktene har en samlet verdi på 400 millioner kroner og varer i fem år.

Regionvegsjef Statens vegvesen Region sør, Kjell Inge Davik og Frank Pettrém, direktør for Veiservice. Alle foto: Monica Knoff/Statens vegvesen
Regionvegsjef Statens vegvesen Region sør, Kjell Inge Davik og Frank Pettrém, direktør for Veiservice. Alle foto: Monica Knoff/Statens vegvesen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
26. apr. 2013 - 15:45

NCC Roads AS vant konkurransen om drift og vedlikeholdet i kontraktene 0601 Numedal 2013-2018 og 0602 Ringerike 2013-2018. Som laveste anbyder hadde NCC Roads ved anbudsåpning priset de to driftskontraktene til henholdsvis 113,2 mill kroner og 286,7 mill kroner. Oppdragene gjelder fra 1.september 2013 til 31. august 2018. NCC Roads AS fortsetter driften i Ringerikskontrakten for tredje periode. De blir ny entreprenør i Numedal, der de overtar etter arbeidssamvirket Dozerdrift, Nørstebø & Sønn.

Både entreprenør og Statens vegvesen hadde positive ord å si om hverandre.

- Vi har hatt gode erfaringer med NCC Roads AS hittil, og ser fram til et videre samarbeid i Ringerike, og nå også i Numedal, sier avdelingsdirektør for vegavdelingen til Statens vegvesen i Buskerud, Hans Jan Håkonsen.

- Det er viktig at også disse hverdagsheltene får sin tid i solen, påpeker regionvegsjef Kjell Inge Davik. Han får støtte fra direktøren for NCC Veiservice, Frank Pettrém, som i tillegg legger til at det er spennende å kunne jobbe i et fylke hvor det satses hardt på veg.

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.