DRIFT OG VEDLIKEHOLD

NCC fortsetter med driften på Ringerike - kontrakten har en verdi på nesten en halv milliard

Direktør i NCC Road Services Anders Høvik og regiondirektør i Statens vegvesen Region sør, Kjell Inge Davik signerte kontrakten.
Direktør i NCC Road Services Anders Høvik og regiondirektør i Statens vegvesen Region sør, Kjell Inge Davik signerte kontrakten. Foto: NCC
25. sep. 2018 - 15:11

Helt siden 2004 har NCC driftet riks- og fylkeveier Ringerike, Hole, Modum, Sigdal, Krødsherad og deler av Jevnaker kommune i Buskerud, og nå er det klart at de fortsetter i fem år til. 

– Vi er svært glade for at vi med denne avtalen fortsatt kan utføre drift og vedlikehold av vegnettet i Ringeriksregionen, og dermed bidra til sikre veier for trafikantene, sier direktør Anders Høvik i NCC Road Services Norge i en melding tirsdag. 

Kontrakten ble signert av høvik, og regiondirektør for Statens veggvesen Region sør, Kjell Inge Davik i forrige uke.

Summen er på 464 millioner kroner. 

Kontrakten inkluderer også gang- og sykkelstier langs riksvegene, samt tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner. Totalt er det 749 kilometer vei i kontrakten – hvorav 192 kilometer er stamvei, 151 kilometer er øvrig riksvei, 345 kilometer er fylkesveier samt 61 kilometer gang- og sykkelveier.

LES OGSÅ: Nye Veier sikter på en landsdekkende driftskontrakt for vei og elektro - bransjen svarer med heiarop og skepsis

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.