BYGG

NCC flykter til Kina

KINAVARER: Animasjonen viser det nye kinahuset NCC skal presentere i mai.
KINAVARER: Animasjonen viser det nye kinahuset NCC skal presentere i mai.Bilde: NCC
Joachim Seehusen
23. mars 2007 - 07:12

NCC har nå et komplett kinesisk hus under bygging i Stockholm.

Huset skal være ferdig 4. mai. Etter lansering med pump og prakt, starter huset en rundtur til alle NCCs avdelinger i de nordiske landene.

Made in China

Huset, eller paviljongen, skal monteres på en tilhenger for å bli kjørt rundt. Samtlige deler, paneler, gulv, kjøkken, ventilasjon, rør og koplinger, kabler og kontakter, vinduer og dører, er produsert i Kina.

– Vi har lært noe. Vi importerer fra Kina og sparer opptil 70 prosent i forhold til dagens marked for elektromateriell, sier innkjøpssjef Jon Anders Nordahl i NCC Construction.

Godkjent

Han forteller at selskapet har kjørt tre pilotprosjekter over en periode på trekvart år på el-materiell og to pilotprosjekter på VVS.

– Det fungerer bra, det er ikke noe å utsette på kvaliteten, og varene er CE-merket og godkjent for bruk i EØS-området. De av våre folk som har prøvd det ut sier det fungerer greit.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.