NCC bygger sikkerhetskultur med HMS-uke

Denne uken retter NCC fokuset på sikkerheten til sine ansatte. En felles HMS-uke for alle 18 000 ansatte i NCC-konsernet gjennomføres.

NCC har en visjon om null skader blant sine 18 000 ansatte.
NCC har en visjon om null skader blant sine 18 000 ansatte. Bilde:
Redaksjonen Våre Veger
9. mai 2016 - 08:58

 

Anne Onarheim Moger, HMS-sjef i NCC Norge.
Anne Onarheim Moger, HMS-sjef i NCC Norge.

 

Det overordnede formålet med HMS-uken er å rette søkelyset mot og styrke konsernets felles sikkerhetskultur ytterligere.

Under HMS-uken gjennomføres en rekke felles aktiviteter som skal bidra til styrket sikkerhet og økt engasjement, sier Anne Onarheim Moger, HMS-sjef i NCC Norge.


18 000 ansatte

Det er sjette gang NCC i Norge gjennomfører HMS-uken. Nå har hele konsernet samlet seg om en felles uke, hvor det rundt om i alle de nordiske landene gjennomføres aktiviteter, som skal bidra til styrket sikkerhetskultur.

Alle ansatte i NCC begynner denne uken med et avdelingsmøte hvor HMS-uken startes i gang.

- Vi er omlag 18 000 ansatte som denne uken gjennomfører øvelser og førstehjelpskurs, gjennomfører risikovurderinger, gjør sikkerhetssjekker og gjennomganger av arbeidsrutiner og utstyr. Alle ansatte deltar i løpet av denne uken på minst to HMS-arrangementer og bidrar dermed til økt sikkerhetsfokus i NCC, sier Moger.

 

Krever en sterk sikkerhetskultur

NCC stiller høye krav til sikkerhet i alle prosjekter og arbeidssteder og har en visjon om null skader. Det er bare mulig gjennom systematisk og langsiktig HMS-arbeid.

- Vi jobber hver dag for at alle våre ansatte skal kunne reise hjem til familie og venner etter fullført arbeidsdag. Det krever en sterk sikkerhetskultur. HMS-uken er ett av de tiltakene vi gjennomfører for å skape god sikkerhetskultur, avslutter Anne Moger.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.