FORUM

Naiv klimagalskap

26. feb. 2009 - 13:22

Det var på tide at TU i nr. 0609 endelig har et intervju med en meget kunnskapsrik person, Pål Brekke, som stiller spørsmål ved den politisk vedtatte «sannhet» om global oppvarming og menneskeskapte klimaforandringer.

Flere og flere teknologer og realister har begynt å gjennomskue den propaganda FNs klimapanel (IPCC), politikere, klima-skremmere (og -kremmere som Al Gore) har kommet med. Al Gore har jukset med fakta og er dømt i en britisk domstol for å ha formidlet flere feil.

Han er nå anmeldt i USA. Politikerne i FN IPCC forandret i 1995, forut for Kyoto, teksten som de vitenskapelige ekspertene hadde konkludert med fra at det ikke finnes forskning som viser at øking av drivhusgasser påvirker klimaet, til det motsatte.

Det har fått fremtredende vitenskapsfolk til å karakterisere FN som korrupt. FN korrupt, – er det mulig? Vel, det har vært mye korrupsjon i FN opp gjennom tiden, også med norsk ansvar. FNs menneskerettighetskommisjon er dominert av udemokratiske stater.

Ensidig støtte til forskning som bare skal bekrefte IPCCs forutbestemte mål om å bevise en sammenheng mellom menneskeskapt CO 2-utslipp og global oppheting inviterer også til uetisk forskning. FN, betalte klima-skremmere, ukyndige politikere og journalister har ført en autoritær propaganda for sitt syn, med til dels mobbende karakteristikk av tvilerne. Alternativ informasjon til klima-skremmernes propaganda finnes på www.klimarealistene.com.

Er det mulig å føre så mange mennesker bak lyset med propaganda? Ja, det har skjedd før. Bare tenk på hva Marx, Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot og Hitler fikk til, uten sammenligning for øvrig.

Det var tilsynelatende en sammenheng mellom øking av CO 2 med ca. 15 ppm/år og global temperatur med ca. 0,01 °C/år fra 1960, men i 1998 sluttet temperaturen å stige, og har nå i over 10 år vært svakt synkende, selv om CO 2 fortsatt stiger.

Modellene og teoriene til IPCC stemmer ikke (ref. Prof. Em. Jan-Erik Solheim på forskning.no 7/1-09). Det har fått noen klimagranskere til å innrømme at det skyldes naturlige fenomen. JA! Naturen har vært årsak til klimavariasjoner i milliarder av år. Nå også.

Det er størst sannsynlighet for at sola, vår viktigste varmekilde, sammen med astronomiske/kosmiske fenomen og variasjoner i havet styrer klimaet på jorden, og at vi står foran en kaldere periode.

Variasjoner i det CO 2-innholdet i atmosfæren som vi har (300-400 ppm), enten de er naturlige eller menneskeskapt, har neglisjerbar drivhuseffekt. CO 2-fangst til 25 milliarder kroner på Mongstad vil ikke ha noen effekt i det hele tatt. Ikke annen CO 2-fangst heller. Det er flere naturlover som viser det. Kostbar og ressurssløsende CO 2-fangst er naiv klimagalskap og klima-avlat, skapt av den dårlige samvittighet som klima-skremmerne har gitt oss.

Klimatiltak er blitt big business med oss skattebetalere og forbrukere som betalende i siste instans. Mange ser det som et nytt forretningsområde, for eksempel forskere, miljøvernorganisasjoner, engineeringfirma og energiselskap.

Ressursene må brukes mer fornuftig på reelle problemer som overbefolkning, sykdommer, hungersnød og tiltak mot konsekvensene av naturlige klimavariasjoner, enten temperaturen stiger eller synker.

Petter Tuvnes

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.