MASKINER & UTSTYR

NAF-verkstedene skal serve el-kjøretøyene fra Goupil

NAF og Multimaskin AS har inngått avtale om landsdekkende service- og verkstedtjenester for Goupil elektriske nyttekjøretøy.

Interessen er stor for de små nyttekjøretøyene fra Goupil.
Interessen er stor for de små nyttekjøretøyene fra Goupil. Foto: Goupil
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
6. nov. 2020 - 15:19

- Vi har lenge søkt etter en servicepartner for våre Goupil elektriske nyttekjøretøy i Norge, og er svært godt fornøyd med å ha fått NAF med som vår nye samarbeidspartner, sier Ole Kr. Svads hos Multimaskin.

Stor interesse

- Vi opplever en enorm interesse på Goupil elektriske nyttekjøretøy, og det har vært svært viktig for oss å kunne tilby et servicekonsept som sikrer kundene god tilgjengelighet på service og verkstedtjenester over på landsbasis, forteller Mattis Skare, salgsansvarlig for Goupil.

I disse dager ankommer den første Goupil G6 landet. G6 er den største modellen i serien, og er i likhet med øverige modeller et 100 prosent elektrisk nyttekjøretøy, rettet mot transportbransjen og bynær varetransport.

Mobilitetsgaranti

Avtalen med NAF skal ivareta kundenes behov for rutinemessig service, vedlikehold og reparasjoner. Multimaskin opplyser at de også vil tilby sine kunder mobilitetsgaranti dersom behovet skulle oppstå.
- Mobilitetsgaranti omfatter henting av bilen dersom den skulle stanse langs veien med tomt batteri eller ha behov for å bli fraktet til nærmeste NAF-verksted, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF, og fortsetter: - Dette gjøres uten kostnad for kunden dersom bilen får de foreskrevne servicene utført av NAF.

Mobilitetsgarantien gjelder for alle eksisterende Goupil-kunder når de lar NAF utføre servicene på NAF-verkstedene.

- Vi har kyndige mekanikere med lang og bred erfaring fra ulike bilmerker, ikke minst elbiler. For oss er denne typen avtaler viktig for å bygge ytterligere kompetanse ved våre  verksteder, sier Sødal. - I fremtiden er reparasjon av elbiler den nye normalen, fortsetter han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.