MOBIL

Nå tester vi Sony Ericsson Vivaz Pro

I går fikk vi inn Sony Ericssons nye Vivaz Pro til test. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
25. juni 2010 - 15:53
Vis mer

Vi kan si det veldig enkelt. Vivaz Pro er en Vivaz med fulltastatur. Den er litt tjukkere og kameraet har litt lavere oppløsning. Men det er det.

Les også test av Sony Ericsson Vivaz »

Vivaz Pro kjører Symbian-operativsystem med S60 5th edition, akkurat som Vivaz. Den har trykkskjerm av den resistive typen, noe som betyr at du må trykke på skjermen, ikke bare berøre den. Vi har dessuten vært litt misfornøyde med S60 5th edition tidligere, for ærlig talt er det ikke like lettbrukt som for eksempel Android.

Men vi skal la kritikk av operativsystemer være i akkurat denne artikkelen.

Plasten er fremtredende

Vivaz Pro gir et helt greit førsteinntrykk, men vi reagerer på at plastfølelsen er veldig fremtredende. Vi syns også at skyvemekanismen som du bruker for å skyve skjermen opp er litt tung. Heldigvis skjuler det seg et flott tastatur med gode taster under.

Vi er ganske misfornøyde med at låsetasten er øverst på baksiden av telefonen, og at den i tillegg er litt tung å trykke på. Det gjør at du må holde telefonen med et litt spesielt grep for å låse og åpne skjermen.

Ellers finner vi lydutgangen på siden av telefonen, slik som på Vivaz. Det ser altså ut til at de negative tingene med Vivaz følger med til Pro-utgaven. 

Sjekk ut Vivaz

Men så var det også mye vi likte med den første Vivaz-modellen, og du kan lese mer om dette i testen av telefonen.

I mellomtiden presenterer vi noen bilder vi har tatt av Vivaz Pro (du kan bla i bildekarusellen på toppen av artikkelen). Testen dukker opp om kun kort tid!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.