MOBIL

Nå tester vi LG Optimus 4X HD

LGs nye flaggskip ligger endelig på testbenken. Her er vårt førsteinntrykk.

Marius ValleMarius ValleJournalist
18. mai 2012 - 16:06

I dag dukket LG Optimus 4X HD opp til test i Mobili-redaksjonen. Vanligvis gjør vi en unboxing, men denne gangen har LG sendt oss telefonen - og telefonen alene. Altså uten tilbehør. Så en unboxing er ikke helt praktisk å få til.

Vi har egentlig hatt Optimus 4X HD inne en stund, da LG lot oss låne med oss et eksemplar fra Barcelona etter Mobile World Congress. Denne gangen er det imidlertid et ferdig eksemplar som foreligger.

Her snakker vi om det samme som du får kjøpt i butikken.

Selv om vi foreløpig bare har fått satt i batteriet og logget oss på Google-kontoen vår skal vi dele noen førsteinntrykk.

Detaljer i designen

Vi har fått den hvite utgaven. Den har finurlige og detaljerte utskjæringer i dekselet, noe som gjør at den ser ganske bra ut. Dette sørger også for at riper ikke synes så lett, og at baksiden ikke blir flekkete.

Fremsiden er dekket av forsterket glass. Skjermen er 4,7 tommer stor, og har HD-oppløsningen 720 x 1280 piksler. Den ser veldig bra ut, rett og slett.

En sak vi liker er at LG har holdt seg ganske tro mot Android 4.0-brukergrensesnittet. Det vil si at menyene er bygget opp omtrent på samme måte som originalen fra Google.

Kjapping

Vi merker oss også at telefonen reagerer kontant på alt vi gjør. Det er ingen forsinkelser å spore noe sted. Ikke så rart, da telefonen har firekjerneprosessor og i teorien bør være like sterk som HTC One X.

Dette inntrykket kan selvsagt endre seg under testperioden, men foreløpig ser det altså bra ut.

Vi har allerede gjort en omfattende lyntest av telefonen, men altså det tidlige eksemplaret vi lånte i mars. Vi publiserer vår test av LG Optimus 4X HD til uka, og skal blant annet se hvordan den måler seg mot HTC One X og Samsung Galaxy S III.

LES OGSÅ: Slik måler Samsung Galaxy S III seg mot Optimus 4X HD og andre

I mellomtiden kan du ta en titt på bildene under.Ikonene på låseskjermen lar deg starte forskjellige apper og funksjoner uten at du må fjerne skjermlåsen først.Nedtrekkmenyen har snarveier på toppen som kan endres om du vil. Legg merke til snarveien "Quickmemo".Quickmemo lar deg ta skjermbilder og tegne på disse. Litt som på Samsung Galaxy Note, kan man si.Hovedmenyen er enkel og oversiktlig satt opp. Den minner mest av alt om Googles originalmenyer.Det er tre berøringsfølsomme taster under skjermen. Disse er tilbake, hjem og meny. Oppsettet er det samme som på eldre Android-telefoner, og mangler en egen programveksler slik andre Android 4.0-telefoner har.På kameraet kan du bruke volumtasten på siden som utløsertast.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.