DATATELE

Nå skal han bli IP-konge

FÅR NYTT VISITTKORT: Jan Søgaard blir snart en del av staben i IPnett.
FÅR NYTT VISITTKORT: Jan Søgaard blir snart en del av staben i IPnett. Bilde: IPnett
Trond Heggelund
6. aug. 2007 - 12:30

Dette er IPnett

  • IPnett er en leverandør av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger.
  • IPnett leverer løsninger fra en rekke verdens største telekomprodusenter, blant annet Juniper Networks, Nortel, Check Point og Blue Coat.
  • Selskapet designer, utvikler og leverer infrastruktur, telefoni og sikkerhetsløsninger til næringsliv og offentlige organisasjoner i Norden.

Gjør det bra økonomisk

  • Selskapet ble etablert i 1999 og har i dag 46 ansatte i Norge, samt 22 ansatte i Sverige og Danmark.
  • IPnett holder til i Oslo, med regionskontor i Stavanger.
  • IPnett AS har vært i sterk økonomisk vekst siden oppstart. Selskapet omsatte for 132 millioner kroner totalt i 2006.

Jan Søgaard trer 15. august inn i stillingen som salgs- og markedsdirektør IPnett.

Han har lang fartstid innen IT- og Telecom, med tidligere ledende roller i selskaper som Nortel Networks, Bay Networks, Utfors, Telenor og BaneTele på CV-en.

Skal også jobbe mot operatører

Administrerende direktør i IPnett, Sigmund Eikaas, trekker frem Søgaards mangeårige erfaring fra bransjen, både innenfor bedriftsmarkedet og mot teleoperatører, som en styrke for IPnett.

- Jan Søgaard er et kjent navn i bransjen, og vi ser svært positivt på hans tiltredelse i IPnett. Ansettelsen er et signal til markedet om at vi hele tiden søker å heve vår kompetanse og bedre våre tjenester, sier Eikaas.

Mer en bare ”ut av boksen løsninger”

- IPnett er antagelig det fremste, spesialiserte kompetansemiljøet innen kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger i Norden. IPnett har i løpet av noen år klart å bygge et merkenavn som assosieres med løsninger og tjenester av høy kvalitet basert på kundens reelle behov. De fleste konkurrenter leverer produsentenes ”ut av boksen løsninger”, mens IPnett fokuserer på løsninger som både gir kundene og leverandørene merverdi. Dette er unikt i markedet. Jeg ser frem til å være med å videreutvikle selskapet, sier Søgaard.Les mer om: