DATATELE

Nå kommer Blu-ray

HVEM VINNER? Krigen mellom de to teknologiutfordrerne til neste generasjons optiske media bølger frem og tilbake. Blu-ray eller HD-DVD? Framtidas DVD-format.
HVEM VINNER? Krigen mellom de to teknologiutfordrerne til neste generasjons optiske media bølger frem og tilbake. Blu-ray eller HD-DVD? Framtidas DVD-format. Bilde: Ill
Mona Strande
30. aug. 2006 - 07:55

Lanseringen av filmene skjer i Japan, og det er langt ifra små og ubetydelige filmselskap som velger Blu-ray foran HD-DVD.

Warner, Paramount, 20th Century Fox, Walt Disney og Sony Pictures skal alle lansere sine første titler om kort tid, skriver NyTeknik.

I kampen mellom de to lagringsformatene, har Universal og Warner Bros. Entertainment meddelt at de støtter Toshibas HD-DVD, men flertallet ser nå til å velge det andre alternativet.

Etter en lang utviklingsperiode, og mange diskusjoner om hvorvidt bare det ene formatet skal gjøres gjeldende, ser det nå ut til at både Blu-ray og HD-DVD vil bli lansert før årsskiftet.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.