MOBIL

Nå kommer Android 2.3 til disse HTC-mobilene

Har du HTC Desire HD eller Incredible S får du snart Gingerbread.

Desire HD får endelig Android 2.3.
Desire HD får endelig Android 2.3.
Marius ValleMarius ValleJournalist
4. mai 2011 - 16:30

HTC har begynt å rulle ut oppdateringen som tar Desire HD og Incredible S fra Android 2.2 Froyo til Android 2.3 Gingerbread.

Det er snakk om en såkalt FOTA-oppdatering, altså skal oppdateringen komme over internett rett til telefonen. For at dette skal skje av seg selv må du passe på at telefonen er satt til å sjekke etter oppdateringer.

LES OGSÅ: Test av HTC Incredible S

Dette gjør du ved å gå inn i innstillingene, velge "Om telefonen" og deretter "Oppdateringer av systemprogramvare". Her passer du på at "Planlagt sjekking" er krysset av.

Du kan herfra også sjekke manuelt om oppdateringen er tilgjengelig ved å trykke "Sjekk nå".

Stor oppdatering

Det kan være smart å være koblet til Wi-fi når du oppdaterer, da selve oppdateringen er på over 100 MB. HTC anbefaler også at du tar backup av innholdet på telefonen din før du oppdaterer, men i utgangspunktet skal ingen data slettes.

LES OGSÅ: Får mobilen din Gingerbread?

Hvorvidt din telefon får Gingerbread med det første er usikkert. Siden oppdateringen rulles gradvis ut kan det ta kort eller lang tid.

Dette er nytt

Blant nyhetene finner vi kjapp tilgang til innstillingene på telefonen i nedtrekksmenyen, ved at denne er delt opp i to faner. En for varsler og en for innstillinger.

Hovedmenyen er nå delt opp i sider, hvor du blar deg opp og ned. Du har også sorteringsmulighet nederst på skjermen, hvor apper du bruker ofte finnes under et stjerneikon og nye apper finnes under et nedlastingsikon.

Etter oppdateringen vil HTC Sense også oppdatere en rekke av appene og widgetene.

Android 2.3 Gingerbread byr også på en rekke andre nyheter. Les alt om dem her.

LES OGSÅ: Test av HTC Desire HD

Kilde: Androidcommunity.com, HTC.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.