MOBIL

Nå kan du ta kort med din iPhone

Hva sier du til å bruke mobilen din som betalingsterminal? iZettle er lansert i Norge.

Marius ValleMarius ValleJournalist
28. feb. 2012 - 10:00

Den svenske løsningen iZettle er i dag lansert i Norge, skriver DinSide.no. Dette er noe så enkelt og smart som en kortterminal du fester til iPhone, slik at du kan ta betalt rett på telefonen.

Det kreves ingenting annet enn at du har en egen kortleser som leser chippen på betalingskort og kredittkort, en brukerkonto hos iZettle og en iPhone eller iPad.

Ta betalt av venner

Fordelene med en slik løsning er mange. Venner kan for eksempel gjøre opp innkjøp til middager seg imellom ved at han som legger ut tar betalt med telefonen, mens han som driver den lille sjappa på hjørnet slipper å investere i en kortterminal.

Når du bruker iZettle betaler du et gebyr på 1,50 kroner for hver betaling, og i tillegg 2,75% av beløpet. Om du overfører 100 kroner koster det deg altså 4 kroner i gebyr.

De første 5000 får den gratis

For å ta i bruk løsningen må du registrere deg hos iZettle, hvor du legger igjen kontoinformasjon. For å motta betaling trenger du iZettle-appen og kortleseren. Når en betaling er gjennomført får du beløpet overført til din konto i løpet av et par dager.

De første 5000 som registerer seg hos iZettle får kortleseren gratis. Det er altså bare å ta turen innom iZettle.com.

Les mer om iZettle på DinSide.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.