MASKINER & UTSTYR

Nå kan du kjøpe power-bank for lading av anleggsmaskiner

Det er Malleus Maskin som nå lanserer en hengerbasert løsning for å lade elektriske gravere, hjullastere, lastebiler og personbiler

Power-bank
Power-bank Jarle Skoglund
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
3. feb. 2021 - 10:19

Du bruker kanskje en power-bank når du skal på tur og trenger ekstra strøm til mobiltelefonen?  Nå lanserer Malleus Maskin i samarbeid med Feber Eelektronikk den første  mobile power-bank for å lade elektriske gravere, hjullastere, lastebiler og personbiler - når behover for mer strøm er der.

Freber har utviklet mange kombinasjoner av batterier og omformere/ladere. Dette er alt fra kompakte innendørs/utendørs-skap og containere, til nå å lansere mobile ESS-personbilhengere. Disse har innebygde batterier for enkelt å kunne levere strøm til elektriske maskiner og biler ute på bygg- og anleggsplasser.

Selges Gjennom Malleus Maskin

– Samarbeidet med Freber gjør at vi kan tilby en lokal norsk løsning som også får en teknisk oppfølging i Norge. Dette føler vi er viktig med tanke på oppfølging av produktene i fremtiden, sier daglig leder Kai Moen i Malleus Maskin.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

– Vi ser at mobilitet er viktig. Store maskiner som vil trenge påfyll av energi der de er, og ved korte pauser, og ikke på et mindre egnet lade-punkt, langt unna. Her kan du også lade uavhengig om graveren er i drift eller har pause, sier Moen.

-Moderne batteriteknologi, har enda flere muligheter som gjør at vi kan få lengst mulig levetid. Sammen med kundene vil vi bruke vår ekspertise for å få til nettopp det, sier Asgeir Kolsrud fra Freber.

Stor kapasitet

Størrelsene på tilhengerne er tilpasset maks totalvekt opp til 3,5 tonn og er fra 38 til 191 kWt med lagret energi, og fra 30 til 120kW med 3-fase nettspenning ut. Energihengerne har fleksible tilkoblinger bak låsbare luker for inngang og utgang. Kan tilpasses brukernes ønsker og behov.

Selskapet opplyser at den første hengeren allerede er booket. Den skal testes hos en anleggsentreprenør med flere el-maskiner i drift i Oslo området. Den vil trolig bli levert i siste halvdel av februar

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.