MOBIL

Nå kan du få svar av app-utviklere

Google åpner for at app-utviklerene kan svare på app-anmeldelser.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. jan. 2013 - 12:41

Det er lett å forestille seg at det kan være frustrerende for en app-utvikler når brukere legger igjen en negativ kommentar, spesielt når det er snakk om en misforståelse eller brukerfeil. Derfor har Google tidligere åpnet for at utviklere utvalgt som såkalte "topputviklere" kan svare de som har lagt igjen kommentarer.

Nå tar det et steg videre, og gir flere utviklere denne muligheten, skriver The Next Web. Målet er at alle utviklerne til slutt skal kunne svare på tilbakemeldinger på Google Play, slik at de kan adressere eventuelle urettferdige kommentarer.

Spesielt i en situasjon der det er snakk om apper som koster penger kan negative kommentarer vippe en usikker bruker mot å la være å handle.

LES OGSÅ: Disse Google Play-triksene burde du kunne

Fjernet anonyme kommentarer

Google har fra før av fjernet mulighetene for å legge igjen anonyme kommentarer, ved å knytte anmeldelsene til Google+-kontoen din.

Bedre dialog mellom utviklere og brukere er absolutt noe vi ser som positivt. Nå vil det kreve mer av utviklerne dersom de ønsker å holde brukerne fornøyde. Samtidig sørger den manglende muligheten for å legge igjen anonyme kommentarer for at tilbakemeldingene som gis er gjennomtenkte.

LES OGSÅ: Alle våre omtaler av Android-apper

Kilde: Thenextweb.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.