MOBIL

Nå kan du få Beats Audio på din HTC Evo 3D

...dersom du har lyst til å slenge garantien på sjøen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. sep. 2011 - 10:04

Om du har trippet utålmodig etter at HTC annonserte at de kjøpte seg opp i Beats by Dr. Dre, er løsningen klar. Har du en HTC Evo 3D, litt skills og cojones av stål kan du nå installere custom-ROM-en InfectedROM Eternity.

Og dersom du ikke skjønner noe av det som står i forrige avsnitt kan du i grunnen bare trykke "tilbake" i nettleseren, for det er altså snakk om å fikle med telefonens operativsystem på en slik måte at garantien din flakser ut vinduet.

Programvare fra Sensation XE

For å gjøre en lang historie kort har XDA-Developers-brukeren "Virus" utviklet en ROM til Evo 3D som har Beats Audio-programvaren fra Sensation XE inkludert. Dette gjør at telefonen får samme programvare for musikk og lyd som Sensation XE.

Sensation XE er, som du kanskje vet, den første telefonen lansert med Beats Audio-merking. I bunn og grunn er telefonen en helt vanlig Sensation som leveres med spesiell programvare for lyd, og ikke minst øreplugger fra Beats.

Den nye ROM-en har videre en hel del andre små og store forbedringer. Om du er interessert er uansett sjansen for at du allerede har klikket deg videre til XDA-Developers stor, så da kan du lese om resten der.

Kilde: XDA-Developers.com, via: Phandroid.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.