BYGG

Nå har det snudd i byggenæringen – oppdrag og forespørsler strømmer inn

Sweco-direktør Grete Aspelund ser lyst på fremtiden og sikter mot en vekst på 7 til 10 prosent, som var nivået før pandemien førte til full brems.

Få dager før feriestarten melder Grete Asoelund, som leder Sweco, det tredje største rådgivende ingeniørfirmaet i landet, at nå snur det. Hun melder om både økt antall forespørsler og økt antall oppdrag.
Få dager før feriestarten melder Grete Asoelund, som leder Sweco, det tredje største rådgivende ingeniørfirmaet i landet, at nå snur det. Hun melder om både økt antall forespørsler og økt antall oppdrag. Foto: Joachim Seehusen
30. juli 2021 - 05:15

– Vi venter vekst, det ser veldig lyst ut. Det sier Grete Aspelund, administrerende direktør i Sweco Norge. Hun vil tilbake til en vekst i området 7 til 10 prosent. Et av bidragene blir å få flere arkitekter inn i den ingeniørdominerte bedriften.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.