T2

Nå får Netflix endelig flere brukerprofiler

Så slipper du å få anbefalingene dine mikset sammen med kjærestens og barnas.

Netflix lar deg nå velge hvem som faktisk ser på, slik at du får anbefalinger basert på hva akkurat du har sett, ikke de andre i husholdningen.
Netflix lar deg nå velge hvem som faktisk ser på, slik at du får anbefalinger basert på hva akkurat du har sett, ikke de andre i husholdningen. Bilde: Netflix
Stein Jarle OlsenTestansvarlig
1. aug. 2013 - 14:30

Netflix' nye løsning med en egen brukerprofil for hvert medlem av husholdningen ble vist frem allerede på CES i januar, og har siden vært ute i ulike testrunder blant brukerne.

I dag

Nå er det endelig klart for "ordentlig" lansering.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

– Vi starter lanseringen av “Profiler” på Netflix globalt 1. august, og den blir tilgjengelig for alle medlemmer innen to uker.  Nye medlemmer kan legge til profiler for hvert familiemedlem når de registrerer seg på Netflix, og eksisterende medlemmer kan opprette ekstra profiler når som helst på Netflix.no eller på PlayStation 3, skriver Netflix i en pressemelding.

Med brukerprofiler slipper du å få anbefalinger basert på hva alle andre enn du har sett på. Særlig har dette vært frustrerende for brukere med barn som har vært ivrige på Netflix. Det har nemlig resultert i anbefalinger kun om barneprogrammer.

Fem profiler

Hvert abonnement kan ha opptil fem profiler uten ekstra kostnader på Netflix. Hver av profilene kan også kobles til den respektives Facebook-konto for å få anbefalinger basert på hva vennene der ser på.

Profiler kan brukes på "de fleste enheter som støtter Netflix", blant annet Playstation 3, Xbox 360, Apple TV og andre iOS-enheter, i tillegg til de fleste smart-TV-er.

Flere enheter blir lagt til i løpet av de nærmeste månedene.

Les også:

Netflix får norsk konkurrent

Napster gjenoppstår som strømmetjeneste

Snart slipper du å lagre TV-programmer på egen opptaksboks  

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.