MOBIL

Nå får LGs Optimuser Gingerbread

Du har ikke ventet forgjeves. LGs Optimus-telefoner får nå Android 2.3 Gingerbread.

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. nov. 2011 - 10:11

LG melder via sin Facebook-side at de er klare til å oppgradere en del av Optimus-telefonene sine. Det er Optimus 2X, Optimus 3D og Optimus Black som nå får Gingerbread - En drøy måned før denne versjonen av Android fyller ett år.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 2.3

Det er Optimus 2X som oppgraderes først. Ifølge Facebook-siden skal oppdateringen være tilgjengelig i dag, da for åpne modeller i Europa. Det vil si telefoner som ikke er operatørlåst eller med operatørspesifikk programvare forhåndsinstallert.

Deretter skal Optimus 3D få en runde i pepperkakedeigen. 3D-mobilen får Gingerbread i løpet av uken som begynner 21. november.

Optimus Black må vente til slutt, og får Gingerbread i løpet av siste uken i november. 

Slik gjør du det

Oppdateringen er ikke tilgjengelig som nedlasting direkte til mobilen. Dermed må du installere LGs PC-programvare for fastvareoppgradering. Dette finner du ved å ta turen innom LGs nettsider.

Dersom du ikke har installert USB-driveren til telefonen må du sette opp denne også. Dette gjør du ved å trykke på "Install USB driver" og velge modellnummer fra listen (Optimus 2X er "LGP990").

Pass på at telefonen ikke er satt til å koble seg til som masselagring, og koble så telefonen til PC-en med USB-kabel. Når programmet kjenner igjen telefonen trykker du på "Start updating", og følger instruksjonene.

Vi testet for øvrig ut dette selv, og konstaterte etter oppdateringen at Optimus 2X ikke hadde fått Gingerbread. Det ser altså ut til at vi er litt tidlig ute.

Kilde: Facebook

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.