T2

Nå får du Spotify i hele huset

Sonos-systemene får nå støtte for avspilling av musikk direkte fra Spotify. Men kun for dem med Premium-abonnement.
Sonos-systemene får nå støtte for avspilling av musikk direkte fra Spotify. Men kun for dem med Premium-abonnement. Bilde: Sonos
Stein Jarle Olsen
2. sep. 2010 - 12:03

Sonos er viden kjent for å være blant de beste systemene for overføring av musikk trådløst innad i en bolig.

Integrert

Nå integreres Spotify med anleggene fra Sonos, slik at brukere med Spotify Premium-abonnement får tilgang til all musikken fra Spotify direkte på sitt Sonos-anlegg.

Programvaren i Sonos-systemene blir automatisk oppgradert med Spotify-tilgangen 29. september.

Færre begrensninger

Styringen utføres med en såkalt Sonos Controller eller med en smarttelefon, og Sonos skryter av både lydkvalitet, brukervennlighet og "en musikalsk totalopplevelse som er verdt prisen og vel så det".

- Til nå har det vært atskillige utfordringer som har gjort det vanskelig å utnytte hele potensialet som ligger i Spotify. Dette kan være den middelmådige lydkvaliteten man kan få fra PC-en, at datamaskinen må være påslått hele tiden eller tungvinn betjening hvis du har hatt ambisjoner om å fordele musikken til flere rom. Integreringen med Sonos fjerner med en gang alle disse begrensningene, skriver Hifiklubben i en pressemelding.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.