MOBIL

Nå er Jelly Bean ute på Galaxy S III

Ventetiden er over for Samsung Galaxy S III-eiere som vil ha siste Android-versjon.

Marius ValleMarius ValleJournalist
25. okt. 2012 - 08:13

Etter at Android 4.1 Jelly Bean ble lansert i sommer har det store Android-spørsmålet vært "når får jeg Jelly Bean?". Forrige uke begynte Samsung å dytte ut den nye versjonen av Android til Galaxy S III-eiere i Sverige, og de siste dagene har S III blitt oppdatert i mange land.

Nå er ventetiden over for utålmodige norske Galaxy S III-eiere. I natt begynte utrullingen her til lands også. Vi våknet til varsel om oppdatering på telefonen i dag tidlig. Om du ikke har fått tilbud om oppdatering kan du enten åpne innstillinger og gå til "om enheten" for å sjekke, eller du kan prøve via PC-programmet Kies.

LES OGSÅ: Dette er nytt i Android 4.1

Raskere

Det er ikke voldsomt store forskjeller på Android 4.0 og 4.1. Den du sannsynligvis kommer til å merke deg ganske tidlig er at telefonen oppleves enda raskere.

Vi ser også at innsitillingsmenyen er endret på. Nå får du en varselfiltreringsfunksjon, som lar deg deaktivere alle eller enkelte varsler når du ønsker. Startskjermen har fått en modus hvor du kan få et enklere oppsett med snarveier. Kameraet lar deg nå pause opptak mens du spiller inn video, slik at du slipper å sitte igjen med en haug med enkeltklipp.

Hvilke nyheter har du oppdaget? Fortell oss om det i kommentarfeltet!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.